Vil du møte redaktører?

 
 
Er du på jakt etter et nytt prosjekt, eller ønsker du bare å orientere deg i redaktørjungelen? Da kan speed-datingen – det vil si snøggtreffet – torsdag den 28. februar klokken 17.00–19.00 være noe for deg. Meld deg på innen 14. februar!

Norsk Oversetterforening (NO) og Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening (NFF) gjentar suksessen fra forrige Oversatte dager, og inviterer til snøggtreff mellom redaktører og oversettere!

Sånn skal det foregå:
Vi avholder separate snøggtreff for skjønnlitteratur og faglitteratur, men det kan fort bli trangt om plassen! Du må derfor spesifisere om du vil treffe faglitterære eller skjønnlitterære redaktører, og sette om en prioriteringsliste hvis du vil være med på begge snøggtreffene. Det faglitterære snøggtreffet vil være fra klokken 17.00–18.00, og det skjønnlitterære treffet timen etterpå, fra klokken 18.00–19.00.
Vedlagt ligger et skjema med formalia og opplysninger om hvilke type bøker, hvilke prosjekter eller språk du jobber med. Redaktørene får et tilsvarende skjema. Du må selv fylle ut skjemaet, skrive det ut 20 eksemplarer og ta det med deg til Litteraturhuset i Oslo den 28. februar. Med en bunke skjemaer under armen, møtes så redaktøren og oversetteren ansikt til ansikt! Klikk her for å laste ned skjemaet: Snøggskjema for oversettere

Vi har satt av to minutter til hvert møte; akkurat tid nok til å utveksle skjemaer, presentere seg for hverandre, gjøre seg opp et førsteinntrykk og eventuelt ta noen kjappe notater. Når du har gått hele runden, står du igjen med en ny bunke skjemaer og mange nye forbindelser.

Høres dette interessant ut? Meld deg på til iris.furu@nffo.no innen 14. februar 2013, da vel! Husk disse opplysningene når du melder deg på:
•    Navn
•    Mobilnummer
•    Om du vil delta på fag- eller skjønnlitterær snøggtreff

Det er kamp om plassene og førstemann til mølla, så ikke nøl med å melde deg på! Vi gleder oss til å se deg på snøggtreff!